BeatsX trådlösa hörlurar

(1 kundrecension)
Kategori:

Det här är våra absoluta favorithörlurar! Vi tycker att det är en klockren present till nästan vem som helst, mamma, pappa, kompisen eller ett syskon. För vem vill inte ha ett par grymma hörlurar i present?

Så, vad är det som är så bra med BeatsX? Dom är lätta, snygga och går ruggigt länge på en batteriladdning. Om du ändå lyckas dra slut på dom så har dom ”Fast fuel” där du får två timmars lyssning på bara 5 minuters laddning. Och bäst av allt, om du är en iPhone-användare – dom laddar med Apples lightning-kabel!

Självklart har dom alla funktioner man förväntar sig av ett par moderna hörlurar, bluetooth-koppling, fjärrkontroll av uppspelning, handsfree etc. Dessutom kommer dom i svart eller ljusgrått, så bara att plocka den som känns som bäst present till den du ska skämma bort!

1 review for BeatsX trådlösa hörlurar

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  1. Erik B.

    Älskar dom här lurarna! Sköna, snabbladdade och räcker en evighet på en laddning. Tappade bort mina vid ett tillfälle. Upptäckte att jag inte klarade mig utan dom, så fick köpa ett par nya. Några månader senare hittade jag dom borttappade, så nu har jag två par!