Topp 5 bästa födelsedagspresenter

Är du på jakt efter den klockrena födelsedagspresenten till nån av dina nära och kära? Här kommer lite inspiration, oavsett om presenten är till Mamma, Pappa, pojk- eller flickvännen eller till en kompis.

Nintendo Classic Mini SNES

Bästa presenten till gamerkompisen! I den här mini-versionen av det gamla hererliga Super-Nintendot finns det 21 förinstallerade spel. Den kommer med två handkontroller och en HDMI-kablel, så det är bara att koppla in och börja spela!

LÄS MER
Nintendo Classic Mini SNES
Nostalgi godis

Nostalgi-godis

Alla som minns 90-talet kommer älska den här presenten! En stor låda med alla gamla favoriter! Alltihop förpackat i en kul serietidningsinspirerad förpackning.

LÄS MER

Pickmaster – plektrum-stans

Känner du en gitarrist har du direkt den allra bästa födelsedagspresenten här. Med denna gedigna tång stansar du ut snygga plektrum ur uttjänta kreditkort eller andra plastkort. Ta det där gamla oanvända bibliotekskortet och sätt det i arbete som plektrum istället!

LÄS MER
Pickmaster plektrumstans
Philips Hue fjärrstyrda lampor

Philips Hue – fjärrstyrda glödlampor

Smarta glödlampor är den senaste trenden i belysningsbranschen, och Philips Hue är bland dom bästa som går att få tag i. Dom håller en evighet, drar lite ström och är så enkla att komma igång med att dom blir en perfekt present till både Mamma och Pappa!
Ge bort ett startpaket med tre färgskiftande glödlampor, en fjärrkontroll och en hub som möjliggör styrning med mobilen.

LÄS MER

Fitbit Charge 2

Det här är den perfekta födelsedagspresenten till både hurtbullen och den som kanske borde komma igång lite med träningen. Fitbit Charge 2 är ett aktivitetsarmband som mäter hur mycket du rör dig på en dag, mäter din puls och analyserar din sömn.

LÄS MER
Fitbit Charge aktivitetsarmband

Hör gärna av dig!

      Lämna ett avtryck