Våra 5 bästa gå-bort-presenter

Vi vet alla hur det är. Du har blivit bortbjuden på en middag eller fest, kul! Sen står du där med finskjortan på och ska precis gå hemifrån, och kommer på – jag har inget att ta med till värden/värdparet, panik, behöver en gå-bort-present!

Lugn, kolla igenom våra bästa presenttips att ta med på festen/middagen, köp på dig några stycken att ha hemma, så är du redo att bara plocka med dig en och gå på fest nästa gång!

Beer pong

Om du är orolig att kvällens tillställning ska bli lite stel och tråkig har vi den perfekta gå-bort-presenten: Beer pong!

Beer pong kan lyfta den mest långtråkiga fest till ett sjövilt superparty!

LÄS MER
Partymuggar med beerpong
Scratch map skrapkarta

Scratch map

Om ett Beer pong inte riktigt passar till bjudningen du ska på, kanske en Scratch map kan passa bättre. Scratch map är en affisch med en världskarta som motiv. Ytan på affischen är av ”skraplotts-material”, och idén är att man kan skrapa bort ytan över de länder man har besökt, för att få fram en mer och mer färggrann karta!

Denna present passar perfekt till den reseintresserade, och är en bra konversationsstartare för att starta upp kvällen!

LÄS MER

Global knivset

Med tanke på hur viktigt det är med bra knivar i köket blir man ofta förvånad över hur dåliga knivar folk har hemma! Så ett snyggt knivset är nästan alltid en uppskattad gå-bort-present. Just detta set är från Global, och kostar en liten slant, men det finns även lite billigare varianter av god kvalité.

Köp ett och ha hemma, färdiginslaget och klart, bara att ta med när du blir bortbjuden!

LÄS MER
Global knivset
vinflaska

En flaska vin…

Vad kan man säga, en klassiker som alltid funkar. En flaska rött för de lite mer stillsamma tillställningarna, eller ett lyxigt bubbel för de lite festligare kvällarna.

Inhandlas bäst på Systembolaget, och överräckes med fördel i kombination med vår nästa favorit-present:

…med tillhörande vinställ; fyllesvinet!

Fyllesvinet! Vinställens vinställ. Inget säger ”classy” som denna lilla rosa gris som hittat hem till flaskan. Komplettera med en flaska vin från ovan och du är klar att gå bort!

LÄS MER
Vinställ fyllesvinet

Hör gärna av dig!

      Lämna ett avtryck